Home | Over Marktplaatsoverheid.nl

Over Marktplaatsoverheid.nl

Welkom bij Marktplaatsoverheid.nl! Dé online plek waar ambtenaren, politici, bestuurders en andere betrokkenen bij de overheid alle informatie over vakgerelateerde onderwerpen overzichtelijk bij elkaar vinden én aantrekkelijke kortingen kunnen krijgen.

Op de homepage vindt u de belangrijkste ‘knoppen’ overzichtelijk op een rijtje. De website is zo gemaakt dat bezoekers met enkele muisklikken bij de informatie kunnen komen die ze nodig hebben.

De ambtenarenwinkel

Op de pagina ambtenarenwinkel zijn speciale aanbiedingen opgenomen die uitsluitend gelden voor ambtenaren, politici en bestuurders die werken bij de overheid. Aanbieders zijn graag bereid (collectiviteit)korting te verlenen aan ambtenaren. Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor u geselecteerd!

De startpagina

Op de startpagina zijn links opgenomen naar websites van andere overheidsorganisaties en bedrijven die werken voor de overheid. Deze links zijn gerubriceerd in, voor ambtenaren en andere betrokkenen bij de overheid, herkenbare rubrieken. Dit is heel handig! Zo ziet u door het woud van overheidsinformatie elke spreekwoordelijke boom weer.

De evenementenkalender

Op de homepage hebben wij in de rechterkolom actuele informatie opgenomen over evenementen die een relatie hebben met de overheid. Voor meer uitgebreide informatie en aanmelden voor deze evenementen kan snel en eenvoudig worden doorgeklikt.

Social Media

U kunt ook gebruik maken van de bedrijfspagina’s van Marktplaatsoverheid.nl op Twitter, Facebook, Linkedin of Google+.  Onderaan elke pagina op de website zijn de bekende icoontjes opgenomen waarmee u ons kunt volgen.

Heeft u tips?
Wij willen zo volledig en zorgvuldig mogelijk zijn in de informatie die wij verstrekken en de links die wij opnemen op deze website. Mist u iets? Heeft u tips? Wij horen het graag van u. Zodoende kunnen wij nog beter alle betrokkenen bij de overheid van dienst zijn en samenbrengen. U kunt hiervoor het contactformulier invullen. Hartelijk dank!