Home | Ambtenarenwinkel | Uw bedrijf op deze site

Uw bedrijf op deze site?

Nederland telt ongeveer 1 miljoen ambtenaren, politici en bestuurders die werken bij de overheid. Voor al deze mensen is Marktplaatsoverheid.nl dé plek om snel en eenvoudig aan informatie te komen of te profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen.

Breng ook uw organisatie of bedrijf onder de aandacht van deze enorme doelgroep!

Uw advertentie in de ambtenarenwinkel?
Op de pagina ambtenarenwinkel zijn speciale aanbiedingen opgenomen die uitsluitend gelden voor ambtenaren, politici en bestuurders die werken bij de overheid. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de betalingsmentaliteit van ambtenaren over het algemeen veel beter is dan gemiddeld in Nederland. Aanbieders/leveranciers zijn daarom graag bereid korting te verlenen aan ambtenaren. Wilt u ook uw omzet verhogen en korting bieden aan ambtenaren? Plaats uw opdracht eenvoudig via het opdrachtformulier. Hier leest u ook alles over de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.

Uw website vermelden op de startpagina?
Op de startpagina zijn links opgenomen naar websites van andere overheidsorganisaties en bedrijven die werken voor de overheid. Deze links zijn gerubriceerd in, voor ambtenaren en andere betrokkenen bij de overheid, herkenbare rubrieken. Overheidsinstellingen en andere non-profitorganisaties kunnen gratis een link plaatsen naar hun eigen website. Voor bedrijven en semioverheidsinstellingen met een winstoogmerk zijn hier kosten aan verbonden. Wilt u ook een verwijzing naar uw website? Plaats uw opdracht eenvoudig via het opdrachtformulier. Hier leest u ook alles over de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.

Uw evenement vermelden op de evenementenkalender?
Op de homepage hebben wij in de rechterkolom actuele informatie opgenomen over evenementen die een relatie hebben met de overheid. Wilt u uw evenement ook promoten door deze op te nemen in onze evenementenkalender? Plaats uw opdracht eenvoudig via het opdrachtformulier. Hier leest u ook alles over de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.

Regel het meteen!
Via het opdrachtformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Binnen 24 uur kan ook uw bedrijf of organisatie vermeld worden op de website Marktplaatsoverheid.nl. Heeft u vragen? Die kunt u stellen via ons contactformulier.